Hämeenlinnan joogayhdistys tiedottaa:

Mitä jos tekisit tai yhdistyksenne tekisi kesäisen retken Hämeenlinnaan?

21.6.2022 KANSAINVÄLISENÄ JOOGAPÄIVÄNÄ 100 AURINKOTERVEHDYSTÄ Linnanpuistossa klo 10-11.30 ja iltatapahtuma torilla klo 18.

Tule tekemään kanssamme aurinkotervehdyksiä Linnanpuistoon. Ota mukaasi oma joogamatto ja halutessasi piknik-herkut. Myynnissä joogayhdistyksen kasseja 25 € ja maton kantonauhoja 15 €, maksutapa käteinen.

ILTATAPAHTUMA klo 18 Hämeenlinnan torilla

Perinteinen astangajoogaharjoitus ohjattuna torin lavalla. Kaikki, joille astangajoogan seisomasarja on tuttu, ovat tervetulleita mukaan harjoitukseen – täytetään lava ja koko tori. Oma matto mukaan.

19.15 MIKSI JOOGA ON HYÖDYLLISTÄ. Janne Kontala kertoo joogan hyödyistä ja tarkoituksesta sekä päättää illan yhteiseen mantraresitaatioon.

JOOGAKIRPPIS TAPAHTUMAN AIKANA TORIN LAVAN YMPÄRISTÖSSÄ

Tule myymään itsellesi tarpeettomia jooga- ja hyvinvointitarvikkeita. Joko omalle pöydälle (tori järjestää) tai yhteiselle pöydälle. Yhteiselle pöydälle tuotaviin tavaroihin on merkittävä näkyvästi omat yhteystiedot, jolloin tulot ohjautuvat oikeaan osoitteeseen tai MobilePay.

Elokuussa 13.8.2022 KOKO KAUPUNKI JOOGAA Wetterhoffilla. Hämeenlinnassa on paljon kivaa nähtävää linnan lisäksi: taidemuseo, kaupungin museo, Aulanko ja Ahvenisto.

Toivottavasti tavataan

Hämeenlinnan joogayhdistyksen hallitus

P.S. NETTI-SIVUMME ON UUSITTU:  hmljooga.fi (siellä tarkemmin päivän kulusta ja myöhemmin Koko kaupunki joogaa -tapahtumasta)