Suunnittele Joogaliitolle villasukat

Suunnittele ja toteuta villasukkapari. Sukissa tulisi näkyä yhteys joogaan, Joogaopistoon tai Joogaliittoon. Liitä mukaan yhteystietosi ja lyhyt teksti, jossa kerrot toteuttamastasi sukkaparista. Anna työllesi myös nimi.

Kilpailu kestää 30.1.2024 asti. Lähetä sukat tammikuun 2024 aikana osoitteeseen Suomen Joogaopisto, Taipaleentie 122, 43100 Saarijärvi.

Esikarsinnasta jatkoon päässeet mallit esitellään Talvipäivillä Jyväskylässä 15.-17.3.2023. Joogaliiton jäsenet pääsevät äänestämään suosikkiaan viikonlopun aikana, ja voittaja julkistetaan Talvipäivillä sunnuntaina 17.3.

Voittaja saa palkinnoksi kahden vuorokauden vapaavalintaisen kurssin opistolla vuoden 2024 aikana. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseksi tai muuksi tuotteeksi. Muita yleisön suosikkeja palkitaan Joogaopiston tuotteilla. Kilpailuun lähetettyjen sukkien kuvia voidaan julkaista Joogaliiton kanavissa ja Joogalehdessä.

Huomaa, että kilpailutyön tulee olla oma ideasi. Kilpailuun osallistuneita sukkia ei palauteta, vaan ne myydään opiston remontin hyväksi. Voittajatyöstä tehdään ohje, jota voidaan myydä Joogaopistolla. Voittajamallin pohjalta tehtyjä sukkia voidaan myös myydä opistolla.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä ehdot. Kilpailun järjestäjä on Suomen Joogaliitto ry.