15.* Joogaa ja ilon ja hiljaisuuden tanssia, 3 vrk

30.03.2023 - 02.04.2023

Ohjaajat: Marita Laaksonen, jooganopettaja SJL®, tanssinohjaaja ja Laura Jokiainen, jooganopettaja SJL®
Herättelemme itseämme avautumaan lisääntyvälle valolle. Syvennymme joogaharjoituksiin ja tutkimme lyhyillä luennoilla joogan olemusta sekä hitaan ja tietoisen liikkeen merkitystä. Nautimme ulkoilusta ja tanssimme meditatiivisia ilon ja hiljaisuuden tansseja. Kauniiseen musiikkiin yhdistetään helpot askeleet ja yksinkertaisia käsiliikkeitä. Joogaharjoitusten ja tanssihetkien avulla kuljemme kohti rauhaa ja tasapainoa, ehkä koemme myös hippusen pyhyyttä. Joogaopiston ilmapiiri antaa meille mahdollisuuden lähestyä itseämme ja toisia lempeästi ja myötätuntoisesti.

Hinta alkaen 295 €

2 hh suihku ja wc käytävällä 295 €, huone yksin omaan käyttöön 375 €
2 hh suihku ja wc huoneessa 320 €, huone yksinomaan käyttöön 435 €

Huomaa näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.

Ilmoittautuminen kurssille on avoinna.

Ota yhteyttä toimistoon, mikäli haluat maksaa kurssin tai osan siitä Edenred-, Smartum- ja Epassi-maksutavoilla.

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös kahdessa tai kolmessa osassa. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ota yhteyttä toimistoon.

30.03.2023
02.04.2023