16.* Vappujoogan helmiä, 2 vrk ***UUSI KURSSI***

Ohjaajat: Kari Timonen ja Ilkka Harjola, Jooganopettajat SJL®

Tule vastaanottamaan kesän taikaa Joogaopiston inspiroivaan ympäristöön.

Alkukesäisen viikonlopun aikana tutustumme erilaisiin joogatyyleihin. Luvassa luontoterapeuttinen retki kuohuvalle koskelle. Mielenkiintoiset luennot ja keskustelut

antavat eväitä kevääseen ja kesään. Voimaannuttavien asanoiden lisäksi meditoimme ja teemme kirtania ja musisoimme yhdessä. Tule viettämään ikimuistoinen vappu Joogaopistolle!

Hinta alkaen 220 €

2hh suihku ja wc käytävällä 220 €, huone yksin omaan käyttöön 285 €
2hh suihku ja wc huoneessa 250 €, huone yksinomaan käyttöön 325 €
1hh Bobilassa 245 €
1hh päärakennuksessa 290 €

Huomaa näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.

Ota yhteyttä toimistoon, mikäli haluat maksaa kurssin tai osan siitä Edenred-, Smartum- ja Epassi- mobiilimaksutavoilla.

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös kahdessa tai kolmessa osassa. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ota yhteyttä toimistoon.

Yhteystietojani saa luovuttaa muille kurssille osallistuville (kuljetusten sopimista varten):
    Kyllä, pyydän kyytiä
    Kyllä, tarjoan kyytiä

Kimppakyytejä voi tiedustella tai tarjota Suomen Joogaopiston Facebook-sivujen kautta ryhmässä Kimppakyyti Joogaopistolle.