42. Narada-bhakti-sutra T, 3 vrk

Ohjaajat: Anna Solin, jooganopettaja SJL ® ja Måns Broo, FT, Doc.uskontotieteen yliopisto-opettaja

Narada-bhakti-sutra käsittelee bhaktin eli antaumuksellisen jumalrakkauden joogatietä. Sana ”jumala” saattaa säikäyttää ihmisiä tänä päivänä, sekä heitä, jotka vieroksuvat vierasperäisiä uskontoja, että heitä, jotka vieroksuvat uskontoa ylipäänsä. Naradan teksti tarjoaa lohtua molemmille, sillä se lähestyy aihettaan innolla ja tunteella, mutta vapaana uskonnollisista laitoksista ja perinteistä.

Tällä kurssilla luemme joitakin keskeisiä kohtia Narada-bhakti-sutrasta ja syvennämme ymmärrystämme niistä keskusteluilla ja harjoituksilla. Kurssi ei vaadi aikaisempaa tuntemusta aiheesta.

SJL-jooga harjoituksissa vuorottelevat liikesarjat ja staattiset asennot. Harjoitusten kautta on mahdollista elää joogatekstejä todeksi ja saada kokemus siitä, mistä tekstit meille kertovat.

Harjoituksen avulla voi löytää oman tien ja polun, joka näyttää meille elämämme suunnan.

Kurssi on tarkoitettu pidempään jooganneille. Jooganopettajat ja -opiskelijat saavat kurssista täydennyskoulutusmerkinnän.

Ilmoittautuminen kurssille on avoinna.

Hinta: alkaen 280 €

2 hh suihku ja wc käytävällä 280 €
2 hh suihku ja wc huoneessa 305 €

Näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.