44. Miten zenin henki on mahdollista tuoda harjoituksen avulla sisälle elämään? TXVII/3, 3 vrk

Ohjaajat: Tuija Aaltonen, Hilla Saarinen ja Ingrid Sepp, jooganopettajat SJL ®

Jooga ja zazen ovat kaksi samansuuntaista, toisiaan rikastuttavaa polkua, jotka yhdessä auttavat meitä hylkäämään mielemme mekaaniset rakennelmat ja pääsemään täydellisemmin yhteyteen elämän ilon ja voiman kanssa. Näin etsinnästämme tulee todellisen onnellisuuden ja erilaisen vapauden Tie, jonka haluamme jakaa kaikkien kanssa. Kurssilla on joogaharjoitusten ja luentojen lisäksi iltaisin zazen-harjoitus opetuspuheineen.

Lisätietoja kurssista voi tarvittaessa kysyä Tuijalta (0400 961 887), Hillalta (0400 488 811) tai Ingridiltä (040 528 5105)

Kurssiohjelma

Ilmoittautuminen kurssille on avoinna.

Hinta: alkaen 280 €

2 hh suihku ja wc käytävällä 280 €
2 hh suihku ja wc huoneessa 305 €

Näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös kahdessa tai kolmessa osassa. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ota yhteyttä toimistoon.