53.* Elämän värit, 2 vrk

Ohjaajat: Susanna Pakula, jooganopettaja SJL® ja Taina Isotalo, kundaliinijoogaopettaja

Monien joogaperinteiden mukaan energiakeskuksilla eli chakroilla on merkittävä vaikutus sekä fyysiseen että henkiseen olotilaan. Kurssi on johdatusta tähän kiehtovaan aiheeseen, jota tutkitaan jooga- ja hengitysharjoituksia tehden, meditoiden, visualisoiden ja äänivärähtelyn avulla. Samalla ehkä kirkastuu, miten tämä ”sisäinen kartta” auttaa ymmärtämään itseäkin paremmin.

Ilmoittautuminen ja kaikki kurssiin liittyvät tiedustelut tapahtumat.joogatre@gmail.com

Kurssi on varattu Jooga Tampere ry:lle 16.7.2022 saakka.

17.7.2022 kurssi avautuu muille, mikäli kurssipaikkoja on vapaana. Jonotuslistalle voi ilmoittautua kotisivujen kurssikalenterin kautta.

Hinta: alkaen 210 €

2hh suihku ja wc käytävällä 210 €, huone yksin 270 €
2hh suihku ja wc huoneessa 235 €, huone yksin 310 €
1hh Bobilassa 235 €
1hh päärakennuksessa 275 €

Näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.