Suomen Joogaliiton koulutustoimikunta hakee uusia kouluttajia

Haemme ryhmäämme motivoituneita ja aktiivisia uusia kouluttajia. Omaat terveydenhoitoalan tutkinnon tai aikuispedagogiikan opintoja tai olet vahvistanut osaamistasi joogafilosofian tai asanatietouden alalta. Edellytämme, että olet valmis opettamaan 1–2 kertaa vuosittain.

Euroopan Joogaunionin jäsenenä olemme sitoutuneet seuraaviin kouluttajan  vähimmäisvaatimuksiin, joita myös edellytämme hakijoilta.

1. Olet Suomen Joogaliiton jäsen ja olet toiminut aktiivisesti jooganopettajana viisi vuotta valmistumisesi jälkeen. Tiimityöskentelyssä kriteerit täyttävien kouluttajien kanssa voidaan hyväksyä myös lyhyempi aika valmistumisesta.

2. Olet huolehtinut aktiivisesti täydennyskoulutuksestasi joko liiton tai muiden EUY:n joogakoulujen kursseilla. Liitä lista niistä hakemukseesi.

3. Olet valmis sitoutumaan jatkuvaan täydennyskoulutukseen myös kouluttajien kursseilla ja koulutuspäivillä.

4. Olet sopiva tiimityöskentelyyn ja omaat vahvan motivaation vapaaehtoistyöhön.

5. Pyydämme esivalinnan jälkeen ehdokkailta 1,5 h näytetunnin ennen lopullista valintaa. Näytetunnit pidetään kouluttajien tapaamisen yhteydessä 1.–4.7.2022Joogaopistolla.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 16.6.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sirpa.h.immonen@gmail.com. Valinta tapahtuu elokuun aikana.

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Sirpaan joko sähköpostilla tai puhelimella 050 3365 036.

Koulutustoimikunta