Euroopan joogaunionin logo

Euroopan Joogaunioni

Euroopan Joogaunionin (EUY) perustivat vuonna 1971 Gérard Blitz ja Andre van Lysebeth. Kaksi vuotta perustamisen jälkeen Zinalissa, Svetsissä, järjestettiin unionin ensimmäinen joogakongressi, joka on säilyttänyt asemansa vuosittaisena kohtauspaikkana. EUY edustaa joogayhdistyksiä, -liittoja ja -elimiä eri puolilla Eurooppaa ja varmistaa jooganopettajien koulutuskurssien korkean tason jäsentensä keskuudessa. Jäsenliittoja on nykyään 22, liitoissa on rekisteröityjä jooganopettakouluja 138 ja jäseniä on yli 20 000. Jäsenliitot edustavat 14:ää Euroopan maata. 

Lisätietoja löytyy EUY:n omilta internet-sivuilta: European Union of Yoga – Setting Yoga Teacher Training standards in Europe.  Aloitussivun alareunassa on EUY Newsletter -osio, jossa voit halutessasi liittyä uutiskirjeiden postituslistalle. Unionin tapahtumia voi seurata myös Facebookissa. 

Suomen Joogaliitto ry. on hyväksytty EUY:n täysivaltaiseksi jäseneksi vuonna 1981 ja on unionin ainoa pohjoismainen jäsenliitto. Gérard Blitz toimi pitkään EUY:n johdossa ja hän vaikutti myös suuresti Suomen Joogaliiton edustamaan joogaan ja  opettajakoulutuksemme kehittymiseen. Blitz piti oppilaineen useita ohjaajaseminaareja Joogaopistolla vuosina 1982-1989.  Joogaopettajakoulutuksemme tutkintovaatimukset EUY hyväksyi vuonna 1996 ja opetussuunnitelman vuonna 2000. Hyväksytyn koulutuksen vähimmäisvaatimuksia ovat mm. neljän vuoden kesto ja 500 lähiopetustuntia.

Lähde tutustumaan Euroopan joogayhteisöön

Euroopan Joogaunioni järjestää vuosittain suositun kansainvälisen joogakongressin Zinalissa, Sveitsissä. Kongressi on järjestetty vuodesta 1973 lähtien. Gèrard Blitz loi Joogaunionista eri maiden joogaliittojen edustajille kohtauspaikan, missä jakaa omia kokemuksia ja tutustua kansainväliseen joogayhteisöön.

Zinalin kylä sijaitsee korkealla Val d’Anniviersissa, Alppien korkeimpien vuorten ympäröimänä. Kauniit maisemat, puhdas luonto ja raikas vuoristoilma täydentävät joogaviikon kokemuksia. Joogakongressin ohjelma on erittäin runsas ja monipuolinen. Viikon aikana valittavana on runsaasti luentoja, harjoituksia, työpajoja ja keskustelutilaisuuksia.

Vuoden 2024 tapahtuma järjestetään 18.-23.8.2024. Voit lähteä matkalle täysin itsenäisesti tai lähteä Suomen Joogaliiton ryhmämatkalle.
Latest News from European Union of Yoga

Ryhmämatka
Ajankohta:
sunnuntai 18. elokuuta – lauantai 24. elokuuta 2024

Lentoaikataulu:
HELSINKI 16.10 – GENEVE 18.10, Finnairin lento AY1533
GENEVE 18.55 – HELSINKI 22.55, Finnairin lento AY1534

Matkan hinta per henkilö, kun ryhmässä on 15-20 osallistujaa:
EUR 1435.- kahden hengen huoneessa
EUR 1880.- yhden hengen huoneessa (kaikki varattu)
Lisähinnasta 2hh yhden hengen käyttöön.

Matkan hinta sisältää:
– Finnairin lennot Helsinki – Geneve – Helsinki, economy luokka
– kaikki lentokenttä-, turvallisuus- ja matkustajaverot sekä matkatavarat 23+ 8 kg
– lentokenttäkuljetukset Geneve – Zinal – Geneve
– 6 yöpymistä siistissä hotelli Europessa Zinalin keskustassa
– Hotelliaamiainen

Matkan hinta ei sisällä:
Kongressiin rekisteröitymistä ja osallistumismaksua
EUR 320.-

Ilmoittautuminen matkalle ja tiedustelut:
17. kesäkuuta 2024 mennessä
Liisa Salo
liisa.salo@suursaimaa.com
0400 510556

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
fins-tours sa
info@fins-tours.ch