Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

63. Pranayama – Silta sisäiseen joogaan, 3 vrk ***ilmoittaudu jonotuslistalle***

26.10.2023 - 29.10.2023

Ohjaajat: Antti Heikinheimo ja Jorma Rusanen, Jooganopettajat SJL®

Kurssi on ensimmäinen osa kolmiosaista koulutusta, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa oppilaan harjoitukseen Hatha Yoga Pradipikan keskeisimpiä pranayama-harjoituksia.

Ensimmäisessä osiossa käsittelemme matkaa kohti sisäistä joogaa, hengityksen anatomiaa ja fysiologiaa, luonnollista tietoista hengitystä, pranayamaa valmistelevia tekniikoita, puhdistusharjoituksia sekä harjoittelemme Ujjayi ja Nadi Sodhana -pranayamoja, Kapalabhatia, Om-resitaatiota, Agnisaria sekä Ashvini- ja Brahma-mudraa.

Toiseen vaiheen aikana perehdymme bandhojen käyttöön ja niiden merkitykseen pranayama-harjoituksessa sekä laajennamme harjoitusta niihin Hatha Yoga Pradipikan pranayama-tekniikoihin, joita ensimmäisellä kerralla ei esitelty ja harjoitettu. Lisäksi paneudumme pranayamaan klassisissa teksteissä, keskustelemme siitä, mitä prana on, millainen on harjoitusta tukeva jooginen dieetti sekä perehdymme ayurvedan perusteisiin. Ne oppilaista, joiden hengitysharjoitus on ensimmäisen vuoden aikana vakiintunut, saavat yksilöllisen luvan aloittaa hengityksen pidättäminen eli kumbhaka.

Kolmannessa vaiheessa paneudumme ayurvedaan, energiakeskuksiin ja – kanaviin sekä pranayama-harjoituksen vaikutuksiin klassisten tekstien ja nykyaikaisen tieteen valossa, esittelemme Bastrika-pranayaman, puhumme mielen hiljentämisen tavoista Joogasutran mukaan sekä edelleen syvennämme harjoitustamme kohti sisäistä joogaa.

Seuraavat jaksot ovat 24.–27.10.2024 ja 23.–26.10.2025.

 

Hinta alkaen 295 €

 

Otamme käyttöön varausmaksun: kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä perimme 30 euroa, joka hyvitetään kurssimaksusta. Mikäli peruutat osallistumisesi kurssille, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu koskee uusia varauksia 1.4.2023 alkaen.  

Majoitusvaihtoehdot:

2 hh suihku ja wc käytävällä 295 €, huone yksin omaan käyttöön 375 €
2 hh suihku ja wc huoneessa 320 €, huone yksinomaan käyttöön 435 €
Bobila 1 hh 320 €
1 hh päärakennuksessa 400 €

Huomaa näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.

Ota yhteyttä toimistoon, mikäli haluat maksaa kurssin tai osan siitä Edenred-, Smartum- ja Epassi- mobiilimaksutavoilla.

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös kahdessa tai kolmessa osassa. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ota yhteyttä toimistoon.

Tiedot

Alkaa:
26.10.2023
Loppuu:
29.10.2023

  *pakollinen tieto

  Henkilötiedot  Sukupuoli*
  NainenMiesMuu  Haluaisitko liittyä Joogaliiton jäseneksi?*
  KylläEiOlen jo jäsen

  Majoitus*

  Valitse mieleisesi majoitusvaihtoehto alla olevasta valikosta.
  2 hh, suihku ja wc käytävällä2 hh, suihku ja wc huoneessa1 hh Bobilassa1 hh päärakennuksessa

  Otamme yhteyttä muutaman päivän kuluessa.

  Erityisruokavalio:
  LaktoositonGluteeniton
  Muu erityisruokavalio

  Suomen Joogaliitto saa lähettää minulle sähköpostia.

  Yhteystietojani saa luovuttaa muille kurssille osallistuville (kuljetusten sopimista varten):
  Kyllä, pyydän kyytiä
  Kyllä, tarjoan kyytiä

  Kimppakyytejä voi tiedustella tai tarjota Suomen Joogaopiston Facebook-sivujen kautta ryhmässä Kimppakyyti Joogaopistolle.