Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

675. Integral Yoga® Hatha ja Surya Namaskaram, 2 vrk *UUSI KURSSI*

20.11.2023 - 22.11.2023

Ohjaajat: Johanna Tara Höglund, Integral Yoga® hatha opettaja (Beginning ja Intermediate Level), Jooganopettaja SJL®, mindfulnessohjaaja, Auktorisoitu Personal Trainer (APT/ EREPS), Tarja Prema, Integral Yoga® Hatha opettaja (Beginning ja Intermediate Level), SJL® jooganopettaja, Yinjooganopettaja (SJL sekä Total Yin, Jouni Hallikainen)

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat kokea klassista hathajoogaa ja tutustua Integral Yogaan. Integral Yoga® hatha harjoitukseen kuuluu mantrat, silmäliikkeet, aurinkotervehdykset ja sekä maton pinnassa, että seisten tehtävät asanat, Yoga Nidra (syvärentoutus), Pranayama (hengitysharjoitukset) ja meditaatio. Integral-joogan perusti intialainen mestari/ guru Sri Swami Satchidananda, joka toimi etenkin Yhdysvalloissa 1960-luvun jälkeen. Kurssin aikana käymme läpi aurinkotervehdyksen variaatioita. Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus löytää itsellesi sopiva Surya Namaskaram. Klassinen aurinkotervehdys on monipuolinen ja sinänsä kokonaisvaltainen harjoitus sekä keholle että mielelle. Pienryhmissä keskustelemme joogafilosofiaan liittyvistä aiheista ja illalla pääset rentoutumaan äänimaljojen sointiin. Integral-jooga on fyysisesti keskitasoa ja vähän vahvempi kuin SJL-jooga mutta ei niin fyysisesti vaativaa kuin Astanga-jooga. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.  Kursledarna talar även svenska vid behov.

Integral Yoga Hatha ja Surya Namaskaram -kurssiohjelma (PDF)

Hinta alkaen 220 €

Joogaopiston 50-vuotisjuhlavuoden ystäväetu

Otamme käyttöön varausmaksun: kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä perimme 30 euroa, joka hyvitetään kurssimaksusta. Mikäli peruutat osallistumisesi kurssille, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu koskee uusia varauksia 1.4.2023 alkaen.  

Majoitusvaihtoehdot:

2hh suihku ja wc käytävällä 220 €, huone yksin omaan käyttöön 285 €
2hh suihku ja wc huoneessa 250 €, huone yksinomaan käyttöön 325 €
1hh Bobilassa 245 €
1hh päärakennuksessa 290 €

Huomaa näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.

Kokonaan arkipäivisin toteutettaville kursseille saat syksyllä 40 euroa alennuksen ilmoittautuessasi kurssille ja näyttämällä opistolla eläkeläis- tai opiskelijakorttia tai todistusta työnhaun voimassaolosta. Alennus ei koske opettajakoulutusta. Huomaathan, että juhlavuoden alennuksia ei voida yhdistää keskenään; esimerkiksi eläkeläis- ja ystäväalennusta ei voi saada sama henkilö saada samasta kurssista.

Ota yhteyttä toimistoon, mikäli haluat maksaa kurssin tai osan siitä Edenred-, Smartum- ja Epassi- mobiilimaksutavoilla.

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös kahdessa tai kolmessa osassa. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ota yhteyttä toimistoon.

Tiedot

Alkaa:
20.11.2023
Loppuu:
22.11.2023

  *pakollinen tieto

  Henkilötiedot  Sukupuoli*
  NainenMiesMuu  Haluaisitko liittyä Joogaliiton jäseneksi?*
  KylläEiOlen jo jäsen

  Majoitus*

  Valitse mieleisesi majoitusvaihtoehto alla olevasta valikosta.
  2 hh, suihku ja wc käytävällä2 hh, suihku ja wc huoneessa1 hh Bobilassa1 hh päärakennuksessa

  Otamme yhteyttä muutaman päivän kuluessa.

  Erityisruokavalio:
  LaktoositonGluteeniton
  Muu erityisruokavalio

  Suomen Joogaliitto saa lähettää minulle sähköpostia.

  Yhteystietojani saa luovuttaa muille kurssille osallistuville (kuljetusten sopimista varten):
  Kyllä, pyydän kyytiä
  Kyllä, tarjoan kyytiä

  Kimppakyytejä voi tiedustella tai tarjota Suomen Joogaopiston Facebook-sivujen kautta ryhmässä Kimppakyyti Joogaopistolle.