Suomen
Joogaliitto ry

Suomen Joogaliitto
– joogaajien asialla jo vuodesta 1967

Jooga sopii jokaiselle

Suomen Joogaliitto ylläpitää Suomen Joogaopistoa Saarijärvellä. Opistolla järjestetään kursseja ja jooganopettajakoulutusta ympäri vuoden.

Opistolla joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta. Joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin saat tuntumaa jo ensimmäisillä harjoituskerroilla. Monelle joogasta tulee elämäntapa, tie tasapainoiseen kehon ja mielen kokonaishyvinvointiin. 

Lue alta ajankohtaiset kuulumiset ja uutiset!

kaksi naista joogaa luonnossa, koivujen juurella

Liity mukaan jäseneksi

Suomen Joogaliitto on ollut joogaajien asialla jo vuodesta 1967. Suomen Joogaliitto edistää joogan harrastusta ympäri Suomea ja ylläpitää Joogaopistoa Saarijärvellä.

Ajankohtaista

 • Joogaterapiayhdistyksen Joogakoulu lokakuussa Helsingissä

  Uni ja onnellisuus ovat tänä syksynä Joogakoulun teemat. Viikonlopputapahtuma järjestetään 28. – 29.10. Helsingissä, Lauttasaaren kirkon liikuntasalissa. Voit osallistua joko yhteen päivään tai molempiin. Tervetuloa!

  Ilmoittautumiset viimeistään 16.10. Lisätiedot ja hinnat Joogaterapiayhdistyksen verkkosivuilta http://www.joogaterapiayhdistys.fi/

 • Hyvinvointia joogasta Lapinlahden Lähteellä

  Osana Suomen Joogaopiston juhlavuotta järjestämme tilaisuuden Helsingissä keskiviikkona 4. lokakuuta kello 18-19.30. Joogan monista hyvinvointivaikutuksista alustaa Iia Lappalainen. Iia on fysioterapeutti, joogaterapeutti, jooganopettaja ja kouluttaja. Illan aikana myös pieni istuen tehtävä harjoitus ja aikaa sekä kysymyksille että keskustelulle. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

  Lapinlahden Lähde sijaitsee osoitteessa Lapinlahdenpolku 8.

  Lisätietoa tapahtumasta Facebookissa

 • Oulun Jooga ry:n syystervehdys

  Tervetuloa mukaan Oulun Jooga ry:n toimintaan, jos Oulun tienoilla kuljet ja joogailua kaipaat! Joogamme sopii kaiken ikäisille ja myös aloittelijoille.

  Syksyn joogaharjoitukset ovat Oulussa sunnuntaisin 10.9.–17.12. kello 18.00–19.30, Kulttuuritalo Valveella (Hallituskatu 7). Kertamaksu Oulun Jooga ry:n jäsenet 7 €/muut 10 €. Jäsenille sarjalippu (10 krt) 50 €.

  Järjestämme myös Taidetapahtuman Kulttuuritalo Valveella marraskuussa.

  Maksu- ja ilmoittautumisohjeet sekä lisätiedot https://www.oulunjooga.net/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/oulunjooga. Tervetuloa!


 • 50-vuotiaalle Joogakodillemme lahjoitus

  Meidän komeaan ikään ehtinyttä, kaikkien yhteistä joogakotia remontoidaan, jotta pääsemme nauttimaan siellä joogan hyvää tekevistä vaikutuksista tulevinakin vuosina.

  30.6.2023 mennessä jäsenistö on lahjoittanut 73 240 euroa. Jokainen euro on tärkeä osa ponnistusta. Lämmin kiitos tuestasi!

 • Jooga edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia – Suomen Joogaopisto täyttää 50 vuotta

  Joogaopistolla vietettiin 50-vuotisjuhlaa torstaina 29. kesäkuuta. Suomen Joogaliitto ry:n omistama opisto Saarijärvellä on toiminut joogan opetuksen valtakunnallisena keskuksena jo vuodesta 1973. Tulevina vuosina kaikkien yhteistä joogakotia remontoidaan, jotta pääsemme nauttimaan siellä joogan hyvää tekevistä vaikutuksista tulevinakin vuosina.

  Vuonna 1973 ostettua Joogaopistoa, vanhaa kansakoulurakennusta, ovat Joogaliiton jäsenyhdistykset ja joogan harrastajat vuosikymmenten aikana rakentaneet ja remontoineet sekä lahjoituksin että talkootyötä tekemällä.

  Joogaopisto on luotu vapaaehtoisvoimin. Talkootyön perinnettä vaalitaan edelleen. Palkattua henkilökuntaa on vain opiston keittiössä ja toimistossa. Liiton hallitus ja toimikunnat työskentelevät palkkiotta. Kurssien vetäjät lahjoittavat työnsä opistolle.

  Lue lisää Joogalehden 2/2023 artikkelista: Joogaopiston 50 vuotta on uskomaton menestystarina

 • Varausmaksu

  Otamme käyttöön varausmaksun: kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä perimme 30 euroa, joka hyvitetään kurssimaksusta. Mikäli peruutat osallistumisesi kurssille, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu koskee uusia varauksia 1.4.2023 alkaen.  

 • Ystäväetu uusille kurssilaisille vuoden 2023 ajan

  Joogaopiston 50-vuotisjuhlavuosi jatkuu tempauksin: kun tuot Joogaopiston kurssille mukanasi aivan uuden opistokävijän, saatte molemmat kyseisestä kurssista 40 euron ystäväedun! Etu koskee myös kahta täysin uutta kävijää. Etu on voimassa juhlavuoden 2023 ajan.

  Huomaa, että molempien on ilmoittauduttava kurssille normaalisti. Lisää tieto ystävästä ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään tai ilmoita asiasta muuten opiston toimistolle heti, kun ystävä ilmoittautuu. Tervetuloa kursseille!

 • Lisää maksuvaihtoehtoja

  Voit jatkossa maksaa kurssimaksumme myös Edenredillä, Smartumilla ja Epassilla. Kysy lisää opistolta. Tervetuloa opistolle pitämään itsestä hyvää huolta!

 • Jäsenyhdistykset huomio!

  Haluamme tarjota jäsenyhdistyksillemme mahdollisuuden jakaa omia uutisia täällä ajankohtaisissa. Lähetä uutinen meille osoitteeseen opisto@joogaliitto.fi. Huomaathan, että julkaistavan uutisen tulee olla jollain tavalla yleisesti tai valtakunnallisesti kiinnostava. Kysy meiltä lisätietoa tarvittaessa – autamme mielellämme!

Tulevat joogakurssit

Kursseja järjestetään joogan harrastajille Saarijärven kurssikeskuksessa vuoden ympäri. Alla näet osan tulevista joogakursseistamme. Olitpa vasta-alkaja tai jo kokenut joogaaja, olet tervetullut mukaan! Huomaathan, että kotisivuillamme on myös uusia kursseja, joita ei ole vielä ollut viimeisimmässä Joogalehdessä.

Tulevat tapahtumat