Suomen
Joogaliitto ry

Suomen Joogaliitto
– joogaajien asialla jo vuodesta 1967

Jooga sopii jokaiselle

Suomen Joogaliitto ylläpitää Suomen Joogaopistoa Saarijärvellä. Opistolla järjestetään kursseja ja jooganopettajakoulutusta ympäri vuoden.

Opistolla joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta. Joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin saat tuntumaa jo ensimmäisillä harjoituskerroilla. Monelle joogasta tulee elämäntapa, tie tasapainoiseen kehon ja mielen kokonaishyvinvointiin. 

Lue alta ajankohtaiset kuulumiset ja uutiset!

kaksi naista joogaa luonnossa, koivujen juurella

Liity mukaan jäseneksi

Suomen Joogaliitto on ollut joogaajien asialla jo vuodesta 1967. Suomen Joogaliitto edistää joogan harrastusta ympäri Suomea ja ylläpitää Joogaopistoa Saarijärvellä.

Ajankohtaista

 • 50-vuotiaalle Joogakodillemme lahjoitus

  Meidän komeaan ikään ehtinyttä, kaikkien yhteistä joogakotia remontoidaan, jotta pääsemme nauttimaan siellä joogan hyvää tekevistä vaikutuksista tulevinakin vuosina.

  31.10.2023 mennessä jäsenistö on lahjoittanut 74 025 euroa. Jokainen euro on tärkeä osa ponnistusta. Lämmin kiitos tuestasi!

 • Vantaan joogayhdistys tiedottaa: Joogaa naiselle ammatti Tikkurilassa 3.12.

  Vantaan joogayhdistys ry järjestää sunnuntaina 3.12.2023 klo 11-13 joogaharjoituksen, jonka tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Naisten Pankille kehittyvien maiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon tukemiseksi. Paikka on Vantaan aikuisopiston liikuntasali, Tikkurila, Lummetie 5.

  Lisätiedot Vantaan joogayhdistyksen harjoitukset

  Tervetuloa tekemään hyvää itselle ja kehittyvien maiden naisille!

 • Suunnittele Joogaliitolle villasukat

  Suunnittele ja toteuta villasukkapari. Sukissa tulisi näkyä yhteys joogaan, Joogaopistoon tai Joogaliittoon. Liitä mukaan yhteystietosi ja lyhyt teksti, jossa kerrot toteuttamastasi sukkaparista. Anna työllesi myös nimi.

  Kilpailu kestää 30.1.2024 asti. Lähetä sukat tammikuun 2024 aikana osoitteeseen Suomen Joogaopisto, Taipaleentie 122, 43100 Saarijärvi.

  Esikarsinnasta jatkoon päässeet mallit esitellään Talvipäivillä Jyväskylässä 15.-17.3.2023. Joogaliiton jäsenet pääsevät äänestämään suosikkiaan viikonlopun aikana, ja voittaja julkistetaan Talvipäivillä sunnuntaina 17.3.

  Voittaja saa palkinnoksi kahden vuorokauden vapaavalintaisen kurssin opistolla vuoden 2024 aikana. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseksi tai muuksi tuotteeksi. Muita yleisön suosikkeja palkitaan Joogaopiston tuotteilla. Kilpailuun lähetettyjen sukkien kuvia voidaan julkaista Joogaliiton kanavissa ja Joogalehdessä.

  Huomaa, että kilpailutyön tulee olla oma ideasi. Kilpailuun osallistuneita sukkia ei palauteta, vaan ne myydään opiston remontin hyväksi. Voittajatyöstä tehdään ohje, jota voidaan myydä Joogaopistolla. Voittajamallin pohjalta tehtyjä sukkia voidaan myös myydä opistolla.

  Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä ehdot. Kilpailun järjestäjä on Suomen Joogaliitto ry.

 • Varausmaksu

  Otamme käyttöön varausmaksun: kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä perimme 30 euroa, joka hyvitetään kurssimaksusta. Mikäli peruutat osallistumisesi kurssille, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu koskee uusia varauksia 1.4.2023 alkaen.  

 • Ystäväetu uusille kurssilaisille vuoden 2023 ajan

  Joogaopiston 50-vuotisjuhlavuosi jatkuu tempauksin: kun tuot Joogaopiston kurssille mukanasi aivan uuden opistokävijän, saatte molemmat kyseisestä kurssista 40 euron ystäväedun! Etu koskee myös kahta täysin uutta kävijää. Etu on voimassa juhlavuoden 2023 ajan.

  Huomaa, että molempien on ilmoittauduttava kurssille normaalisti. Lisää tieto ystävästä ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään tai ilmoita asiasta muuten opiston toimistolle heti, kun ystävä ilmoittautuu. Tervetuloa kursseille!

 • Lisää maksuvaihtoehtoja

  Voit jatkossa maksaa kurssimaksumme myös Edenredillä, Smartumilla ja Epassilla. Kysy lisää opistolta. Tervetuloa opistolle pitämään itsestä hyvää huolta!

Tulevat joogakurssit

Kursseja järjestetään joogan harrastajille Saarijärven kurssikeskuksessa vuoden ympäri. Alla näet osan tulevista joogakursseistamme. Olitpa vasta-alkaja tai jo kokenut joogaaja, olet tervetullut mukaan! Huomaathan, että kotisivuillamme on myös uusia kursseja, joita ei ole vielä ollut viimeisimmässä Joogalehdessä.

Tulevat tapahtumat