Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

41. Haṭha Yoga Pradīpikā meidän opetuksessamme (T), 3 vrk

05.08. - 08.08.

Kouluttajat: Luennot Måns Broo, FT, Doc., uskontotieteen yliopisto-opettaja, harjoitukset Anna Solin, Jooganopettaja SJL®. 

 Kurssin luennoilla annetaan yleiskatsaus Hatha Yoga Pradipika -kirjaan ja käydään läpi sen taustat ja teemat. Keskitymme erityisesti asana-, pranayama- ja meditaatioharjoituksiin ja sivuamme myös kriyaharjoituksia. Hatha Yoga Pradipikalla on merkittävä vaikutus nykypäivän joogaharjoituksiin ja poimimme kirjasta monia meidän opetukseemme sopivia pranayama- ja meditaatioharjoituksia, joita teemme sekä kurssin luennoilla että SJL-joogaharjoituksissa. Joogaharjoituksissa vuorottelevat liikesarjat ja staattiset asennot. Teemme myös kirjassa kuvattuja asanoita, joita valmistelemme hyvin ja etenemme niihin asteittaisuuden periaatetta ja omia rajoja kunnioittaen. Harjoitusten kautta on mahdollista elää joogatekstejä todeksi ja saada kokemus siitä, mistä tekstit meille kertovat. 

Kurssi on tarkoitettu jooganopettajien ja jooganopettajaksi opiskelevien täydennyskoulutukseksi, mutta mikäli tilaa on, myös muut joogan asana- ja hengitysharjoituksiin jo jonkin verran perehtyneet voivat osallistua kurssille. Halutessasi voit ottaa mukaan oman nenäkannun (niitä myydään myös opiston kaupassa) ja tehdä päivittäin netin eli nenän puhdistusharjoituksen.

Keskiviikkona savusaunan ja päivällisen jälkeen teemme kävelyretken koskelle (säävarauksella). Varaathan sitä varten sopivat jalkineet ja ulkoiluvaatteet. Joogaharjoituksissa käytössä ovat matot, huovat, tyynyt, bolsterit, tiilet, vyöt ja joogatuolit.

Hinta alkaen 295 €

Hinta sisältää kurssiohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Majoitusvaihtoehdot:

2 hh suihku ja wc käytävällä 295 €, huone yksin omaan käyttöön 375 €
2 hh suihku ja wc huoneessa 320 €, huone yksinomaan käyttöön 435 €
Bobila 1 hh 320 €
1 hh päärakennuksessa 400 €

Huomaa näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.

Ota yhteyttä toimistoon, mikäli haluat maksaa kurssin tai osan siitä Edenred-, Smartum- ja Epassi- mobiilimaksutavoilla.

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös kahdessa tai kolmessa osassa. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ota yhteyttä toimistoon.

Tiedot

Alkaa:
05.08.
Loppuu:
08.08.
Tapahtumaluokka:

  *pakollinen tieto

  Henkilötiedot  Sukupuoli*
  NainenMiesMuu  Haluaisitko liittyä Joogaliiton jäseneksi?*
  KylläEiOlen jo jäsen

  Majoitus*

  Valitse mieleisesi majoitusvaihtoehto alla olevasta valikosta.
  2 hh, suihku ja wc käytävällä2 hh, suihku ja wc huoneessa1 hh Bobilassa1 hh päärakennuksessa

  Otamme yhteyttä muutaman päivän kuluessa.

  Erityisruokavalio:
  LaktoositonGluteeniton
  Muu erityisruokavalio

  Suomen Joogaliitto saa lähettää minulle sähköpostia.

  Yhteystietojani saa luovuttaa muille kurssille osallistuville (kuljetusten sopimista varten):
  Kyllä, pyydän kyytiä
  Kyllä, tarjoan kyytiä

  Kimppakyytejä voi tiedustella tai tarjota Suomen Joogaopiston Facebook-sivujen kautta ryhmässä Kimppakyyti Joogaopistolle.