16. * Joogaa ja ayurvedaa valoisaan vuodenaikaan, 3 vrk ***Jonotuslista muille kuin Helsingin Joogayhdistykselle ***

06.04.2023 - 09.04.2023

Ohjaajat: Anna Kolehmainen, Jooganopettaja SJL® ja

Hinta alkaen 345 €

Pääsiäisen aikaan pysähdymme tarkastelemaan vointiamme Joogaopiston rauhassa. Saamme mahdollisuuden käydä läpi kehon tuntemuksia ja mielentilaa. Kurssilla tarkastelemme muun muassa sitä, millainen joogaharjoitus sopii parhaiten valoisaan vuodenaikaan ja kuinka jooga voi tasapainottaa siirtymää talven pimeydestä kevään valoon. Entä millaisia näkökulmia ayurveda antaa kevääseen? Kurssilla perehdymme siihen, kuinka voimme joogan ja ayurvedan keinoin vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin päivittäisessä arjessa.

Ilmoittautuminen ja kaikki kurssiin liittyvät tiedustelut Eija Pusila-Veronalle, jooga@joogahuone.fi. Kurssi on varattu Helsingin Joogayhdistys ry:lle 6.2.2023 saakka. 7.2.2023 kurssi avautuu muille, mikäli kurssipaikkoja on vapaana. Jonotuslistalle voi ilmoittautua kotisivujen kurssikalenterin kautta.

Hinta alkaen 345 €

2 hh suihku ja wc käytävällä 345 €, huone yksin omaan käyttöön 425 €
2 hh suihku ja wc huoneessa 370 €, huone yksinomaan käyttöön 485 €

Huomaa näistä hinnoista vähennetään jäsenalennus 5 %.

Ota yhteyttä toimistoon, mikäli haluat maksaa kurssin tai osan siitä Edenred-, Smartum- ja Epassi-mobiilimaksutavoilla. Mikäli haluat maksaa kurssimaksun  kahdessa tai kolmessa osassa, ota yhteyttä toimistoon.

06.04.2023
09.04.2023